Bakkerij Pernot


Uw warme bakker in Maaseik sinds 1946

 Contacteer ons

Dagvers brood

Voor heerlijk vers brood in Maaseik hoeft u alleen maar even langs te gaan bij Bakkerij Pernot. Ze bakken dagelijks al hun brood, zodat u altijd kunt genieten van een verse smaak. Dit familiebedrijf staat al sinds 1946 klaar om de inwoners van Maaseik te voorzien van heerlijk brood. Warme bakker Frank gebruikt alleen de beste ingrediënten en heeft zelfs een aantal familiegeheimen om zijn brood nog specialer te maken.

Heel veel verschillende broden

Bakkerij Pernot heeft een uitgebreid assortiment aan broden waaruit u kunt kiezen. Of u nu de voorkeur geeft aan wit, bruin, grijs of meergranen, ze hebben het allemaal in diverse formaten. Naast een ruime selectie aan broden biedt deze bakkerij ook een verscheidenheid aan koffiekoeken, pistolets, sandwiches, patisserie, taart en nog veel meer lekkernijen. Er is voor elk wat wils.

Terwijl u geniet van het brede scala aan broodproducten, wil ik u zeker aanraden om de specialiteit van het huis eens uit te proberen: de worstenbroodjes. Deze heerlijke creaties zijn een ware openbaring en worden met zorg en vakmanschap bereid. De combinatie van smeuïge worst en een perfect gebakken deeg zorgt voor een onweerstaanbare smaakervaring. Het is absoluut de moeite waard om deze specialiteit te proeven.

Of u nu op zoek bent naar een vers ontbijt, een smakelijke lunch of gewoonweg wilt genieten van een heerlijk tussendoortje, Bakkerij Pernot biedt alles wat u nodig heeft. Hier bent u verzekerd van vers brood en andere lekkernijen die met liefde en vakmanschap zijn bereid. 

Grote bestelling voor feesten

Wil je een feestje plannen en je gasten verwelkomen met heerlijk vers brood, sandwiches of knapperige pistolets? Dan bent u bij Bakkerij Pernot aan het juiste adres. Ze bieden namelijk ook de mogelijkheid om grote bestellingen te plaatsen. 

Als u van plan bent om een grote hoeveelheid broodproducten te bestellen, is het raadzaam om dit minstens drie dagen van tevoren te laten weten. Op die manier kan warme bakker Frank en zijn team aan de slag gaan om u te voorzien van het allerbeste brood van de streek. Ze zorgen ervoor dat uw bestelling met zorg wordt bereid en op tijd klaar is voor uw speciale gelegenheid.


Heeft u nog vragen

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer info over het brood in Maaseik?
Geen probleem, neem contact op met Bakkerij Pernot en Frank en zijn medewerkers geven een woordje uitleg over alle producten en diensten.