• slide1
  Uw warme bakker sinds 1946
  Maaseik
 • slide1
  Uw warme bakker sinds 1946
  Maaseik
 • slide1
  Uw warme bakker sinds 1946
  Maaseik
 • slide1
  Uw warme bakker sinds 1946
  Maaseik
 • slide1
  Uw warme bakker sinds 1946
  Maaseik
 • slide1
  Uw warme bakker sinds 1946
  Maaseik

Ontdek onze  overheerlijke creaties

Bakkerij Pernot is een ambachtelijke bakkerij gelegen in Aldeneik - Maaseik. Hier kunt u genieten van een uitgebreid assortiment aan heerlijke patisserie, taart en brood. Zaakvoerder Frank streeft er dagelijks naar om u te voorzien van vers gebak. Dankzij nauwe samenwerking met lokale boeren en leveranciers bent u bij deze bakkerij verzekerd van kwaliteit en verse producten. U vindt Bakkerij Pernot recht tegenover de kerk van Aldeneik.  

Een kleine geschiedenis

In het pittoreske Aldeneik, in het hart van de gemeenschap, bevindt zich Bakkerij Pernot, een ambachtelijke bakkerij met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1946. Het was destijds dat Jean Pernot, een gedreven bakker met een passie voor zijn vak, de bakkerij oprichtte. Het was niet alleen zijn ondernemingsgeest die de bakkerij tot een succes maakte, maar ook de betrokkenheid van zijn vrouw Mia Verheyen, die met haar vriendelijke glimlach en warme welkom de klanten in de winkel ontving.

Wat ooit begon als een familiebedrijf, groeide snel uit tot een bloeiende onderneming. De kinderen van Jean en Mia waren altijd in de buurt, bereid om te helpen waar ze maar konden. Met een gezonde competitie tussen hen, probeerden ze om ter meeste broden te dragen en zo bij te dragen aan het succes van de bakkerij.

In 1989 werd het stokje overgedragen van vader op zoon, en Frank Pernot nam het roer over. Hij werd geïnspireerd door de rijke tradities en ambachtelijke vaardigheden die zijn vader had doorgegeven. Met dezelfde toewijding en vakmanschap werkt Frank nog steeds elke dag met zijn handen om uw dagelijks brood en gebak te bereiden.

Bakkerij Pernot staat bekend om zijn ambachtelijke werkwijze en het gebruik van hoogwaardige ingredi├źnten. Frank heeft altijd geloofd in de kracht van lokale samenwerking en heeft nauwe banden gesmeed met boeren en leveranciers uit de omgeving. Door deze nauwe samenwerking kan Bakkerij Pernot garanderen dat u geniet van producten van uitstekende kwaliteit en de heerlijkste smaken.

Als u een bezoek brengt aan Bakkerij Pernot, wordt u verwelkomd door de verleidelijke geur van versgebakken brood en de kleurrijke display van patisserie en taart. Het vakmanschap en de passie van Frank zijn duidelijk zichtbaar in elk product dat de winkel verlaat. Of u nu op zoek bent naar een knapperig brood voor uw ontbijt, een verrukkelijke taart voor een speciale gelegenheid of gewoon iets lekkers om uzelf te verwennen, Bakkerij Pernot biedt een ruime keuze om aan al uw wensen te voldoen.

Onze diensten

Patisserie

Patisserie

Als u trek heeft in een smakelijk stukje patisserie in Maaseik, dan bent u van harte welkom bij Bakkerij Pernot. Al sinds 1946 staat deze ambachtelijke bakkerij bekend om zijn heerlijke taarten en gebak.
Taart

Taart

Als er een verjaardag, bruiloft of een andere speciale gelegenheid op komst is, dan mag een heerlijke taart zeker niet ontbreken. Gelukkig kunt u bij Bakkerij Pernot in Maaseik terecht voor taarten die perfect passen bij elke viering.
Brood

Brood

Voor heerlijk vers brood in Maaseik hoeft u alleen maar even langs te gaan bij Bakkerij Pernot. Ze bakken dagelijks al hun brood, zodat u altijd kunt genieten van een verse smaak.

Troeven

 1. Vers Brood

  Bakkerij Pernot is een ambachtelijke bakkerij gelegen in Aldeneik - Maaseik.

 2. Taart

  Gelukkig kunt u bij Bakkerij Pernot in Maaseik terecht voor taarten die perfect passen bij elke viering.

 3. Patisserie

  Een assortiment van prachtige gebakjes, taartjes, patisserie en banketgebak, klaar om uw smaakpapillen te betoveren.

 4. Dagelijkse boodschappen

  U kunt bij hen terecht voor hoogwaardige vleeswaren, zoals ham, salami, en verschillende soorten kaas.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer info over het brood in Maaseik?
Geen probleem, neem contact op met Bakkerij Pernot en Frank en zijn medewerkers geven een woordje uitleg over alle producten en diensten.

 089 56 41 76