Bakkerij Pernot


Uw warme bakker in Maaseik sinds 1946

 Contacteer ons

Dagdagelijkse boodschappen

Naast het uitgebreide assortiment aan broodproducten, biedt Bakkerij Pernot ook een selectie van standaard charcuterie en beleg aan. U kunt bij hen terecht voor hoogwaardige vleeswaren, zoals ham, salami, en verschillende soorten kaas. Deze smaakvolle toevoegingen zijn perfect om uw broodjes, sandwiches of pistolets mee te beleggen. Alsook kan je terecht voor een selectie van dagelijkse boodschappen waaronder melk, eieren, pasta, confituur en choco. 

Charcuterie

Of u nu houdt van een klassieke ham-kaascombinatie, een smakelijke salami of een andere favoriete belegsoort, Bakkerij Pernot zorgt ervoor dat u de perfecte ingrediënten heeft om uw broodproducten naar wens aan te vullen. 

Producten

Of u nu een paar essentiële ingrediënten nodig heeft om uw maaltijden compleet te maken, of gewoon wat basisvoorzieningen wilt halen, Bakkerij Pernot heeft het allemaal voor u beschikbaar. Het is handig om te weten dat u deze extra benodigdheden kunt vinden in dezelfde vertrouwde winkel waar u uw verse brood en andere lekkernijen haalt.

Het doel van Bakkerij Pernot is om het u gemakkelijk te maken en u te voorzien van alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse boodschappen. Met hun gevarieerde aanbod kunt u uw winkelervaring vereenvoudigen door al uw benodigdheden op één plek te vinden.