Bakkerij Pernot


Uw warme bakker in Maaseik sinds 1946

 Contacteer ons

Geen feest zonder taart

Als er een verjaardag, bruiloft of een andere speciale gelegenheid op komst is, dan mag een heerlijke taart zeker niet ontbreken. Gelukkig kunt u bij Bakkerij Pernot in Maaseik terecht voor taarten die perfect passen bij elke viering.

Alle taarten bij Bakkerij Pernot worden op ambachtelijke wijze bereid, met het oog op vakmanschap en volgens de regels van de patisseriekunst. Zaakvoerder Frank heeft decennialange ervaring in het vak en dat proeft u meteen. Hij heeft een scherp oog voor detail en legt de lat hoog als het gaat om smaak, textuur en presentatie.

Of u nu kiest voor een klassieke slagroomtaart, een fruitige aardbeientaart, een elegante chocoladetaart of een gepersonaliseerde themataart, u kunt erop vertrouwen dat elke creatie met liefde en zorg is bereid. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten, meesterlijke technieken en een vleugje creativiteit resulteert in taarten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een onweerstaanbare smaak hebben. 

Rijke smaak door de kwaliteitsvolle ingrediënten

Bij Bakkerij Pernot ligt de sleutel tot de weelderige smaak van hun taarten in de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Zaakvoerder Frank laat niets aan het toeval over en gebruikt enkel de allerbeste, meest kwaliteitsvolle ingrediënten. Door deze zorgvuldige keuze komen de volle smaken van de taarten pas echt tot hun recht en ontvouwen ze zich in uw mond.

Of u nu een verjaardag, bruiloft, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid viert, Bakkerij Pernot staat klaar om een taart op maat te maken die perfect past bij uw wensen en de gelegenheid. 

Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met Bakkerij Pernot en informeren naar de mogelijkheden voor uw specifieke gelegenheid. Het enthousiaste team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de perfecte keuze. 

Reserveer uw taart

Als u uw bestelling wilt plaatsen bij Bakkerij Pernot, kunt u dat met een gerust hart doen.
Frank en zijn team zullen er namelijk een waar kunstwerkje van maken.
Om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt, is het echter raadzaam om uw bestelling minstens drie dagen van tevoren door te geven.
Op die manier heeft Frank voldoende tijd om met zorg en precisie aan uw bestelling te werken en de beste resultaten te garanderen. Neem vandaag nog met ons contact op.