Bakkerij Pernot


Uw warme bakker in Maaseik sinds 1946

 Contacteer ons

Patisserie

Als u trek heeft in een smakelijk stukje patisserie in Maaseik, dan bent u van harte welkom bij Bakkerij Pernot. Al sinds 1946 staat deze ambachtelijke bakkerij bekend om zijn heerlijke taarten en gebak. Zaakvoerder Frank zet zich met hart en ziel in om zijn klanten te voorzien van unieke creaties die de smaakpapillen zullen verwennen.

Ambachtelijk gemaakt

Zodra u de drempel van Bakkerij Pernot overstapt, wordt u verwelkomd door een schitterend zicht achter de toonbank: een assortiment van prachtige gebakjes, taartjes, patisserie en banketgebak, klaar om uw smaakpapillen te betoveren. Alles wat u daar ziet, is met liefde en vakmanschap ter plaatse bedacht en gebakken.

Bij Bakkerij Pernot staat zaakvoerder Frank garant voor de hoogste kwaliteit. Hij gaat nooit compromissen sluiten als het op ingrediënten aankomt. Hij selecteert zorgvuldig de beste grondstoffen die de volle smaken van de patisserie tot leven brengen en een ware explosie van smaak in uw mond teweegbrengen. Frank begrijpt het belang van kwaliteit en hij streeft ernaar om alleen het allerbeste aan zijn klanten aan te bieden.

Elk gebakje, elk taartje en elke lekkernij die u bij Bakkerij Pernot vindt, is het resultaat van Frank's creativiteit en toewijding. Hij besteedt veel aandacht aan elk detail, van de keuze van de ingrediënten tot de perfecte balans van smaken. Het is zijn passie om unieke en verrukkelijke creaties te presenteren die uw zintuigen zullen betoveren en uw smaakervaring naar een hoger niveau tillen. 

Grote bestelling voor feesten

Bent u binnenkort van plan om een feest of bijeenkomst te organiseren? En wilt u uw gasten verwennen met heerlijke patisserie? Dan heeft Bakkerij Pernot de perfecte oplossing voor u. U kunt namelijk ook grote bestellingen plaatsen bij deze bakkerij.

Om ervoor te zorgen dat uw speciale gelegenheid een onvergetelijke culinaire ervaring wordt, raadt Bakkerij Pernot aan om uw bestelling minstens drie dagen van tevoren door te geven. Op deze manier kan Frank aan de slag gaan en een uitgebreid assortiment aan verrukkelijke, smaakvolle gebakjes voor u bereiden.

Of het nu gaat om elegante petit fours, smeuïge taartjes of knapperige eclairs, Frank zal ervoor zorgen dat elk gebakje een kunstwerkje op zich is.

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, een zakelijk evenement of een andere speciale gelegenheid, Bakkerij Pernot staat klaar om uw culinaire wensen te vervullen.

Neem contact op voor meer info

Indien u graag meer informatie wenst over de patisserie van Bakkerij Pernot in Maaseik, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Het vriendelijke team, onder leiding van Frank, staat altijd klaar om u te voorzien van uitgebreide uitleg over alle diensten en producten die zij aanbieden.